NFT Collector selger Signature CryptoGoat for $10,26 millioner

Del dette innlegget

Den eneste måten å bli med i denne eksklusive klubben er å kjøpe en ape på sekundær. Og selv om påmeldingen startet lavt, ligger apegulvet på nesten 20 ETH i skrivende stund.

Likevel vil medlemmer av klubben selv ikke nøle med å fortelle deg at en gulvape alltid er verdt pengene, siden fordelene ved å bli med oppveier tapet av ETH.

Vær fryktløs foran dem med ideene dine så mange ganger de lar deg

Utover insentivene føles BAYC akkurat slik utviklerne hadde tenkt. Eksklusiviteten er givende for de som støttet tidlig, eller tok avgjørelsen om å ta seg inn og bli med i mannskapet. NFTs generelt har tillatt for de fra alle samfunnslag å være en del av en fantastisk spennende teknologi-, kultur- og finansbevegelse; og BAYC er virkelig en indikasjon på det. Fra studenter til ingeniører, postbud til millionærer, miljøet i klubben er et miljø med ape-inkludering.

Tallrike medlemmer har hatt muligheten til å snu apene sine for å tjene penger. Og dette er potensielt livsendrende penger vi snakker om. Så de som holder er i det på lang sikt – med god grunn. Aper, i likhet med punkere, har blitt et statussymbol. Med den ekstra nytten av å kunne identifisere medapene dine på sosiale medier, viser det å være en apeeier at du er en del av en 5000+ medlemsklubb. Og bortsett fra de som er innenfor krypto- og NFT-fellesskapet, har vi sett en del kjendiser, inkludert superstjernen Shawn Yue, Steph Curry, LaMelo Ball og flere, gå inn i det ikke-fungible rommet gjennom kjøp av en ape.

Jeg tror det fikk meg til å tenke mer på det og virkelig vurdere hvorfor jeg valgte å legge dette til i NFT-porteføljen min

Det stiller et interessant spørsmål for meg om avatarkategorien – vil folk være villige til å kjøpe seg inn, eller endrer det å spise noe «sniff»-testen din på trosevnen til påstandene?

Med gulvet som fortsetter å stige og interessen strekker seg utover det ikke-fungible fellesskapet, kan vi se aper følge samme vei som Punks – det vil si som et arvprosjekt som er med på å definere NFT-rommet.

Det er imidlertid viktig å skille mellom de to, ettersom en kartla reglene (Punks) og en endret spillet fullstendig (BAYC).

Det er også en liten pose til oppbevaring av rollerballs, og et kort med forskjellig inspirasjon til hvordan du blander dem på huden din – men det er idiotsikkert. Du kan ikke lage et rot hvis du blander dem alle sammen.

Badger Beard Balm er perfekt for skjeggete herrer i livet ditt (er dette alle? skjegg er så trendende). Etter hvert som punkerne fortsatte å gå i luften gjennom første halvår, og punk-avledede prosjekter begynte å forsvinne, fylte BAYC etterspørselen etter originalitet og substans innenfor samleobjekt- og kunstseksjonene i NFT-markedet.

Hvis du ønsker å komme inn i klubben, er det ikke tid å kaste bort!

Videre er punkere sikkert gullstandarden for NFT-prosjekter, men det de mangler i fellesskapet, veier de opp for gjennom ETH-verdien som er altfor høy for de fleste samlere å oppnå selv til gulvpriser. BAYC satte utvilsomt en presedens for samfunnsbaserte prosjekter – og vi har sett utallige bruke suksessen som en mal for å følge i fotsporene.

Relaterte innlegg

CBD er samfunnets lyddemper

Denne artikkelen handler om en sykdom eller medisin. Vær...

Fordelene med elektronisk musikk og hvorfor den får et comeback

Elektronisk musikk er en musikksjanger som lages ved bruk...

Ethereum, blokkjeden med en drøm

Ethereum er en blokkjedebasert desentralisert plattform for applikasjoner som...

Wabi Sabi: Hva er det og hvorfor er det kunst?

Ordet "Wabi-Sabi" er avledet fra de japanske ordene wabi...

The Tiny House Movement: Ta tak i boligkrisen og skape et enkelt, kompakt og miljøvennlig bomiljø

Tiny house-bevegelsen er en arkitektonisk og sosial bevegelse som...
- Annonse -