Ethereum, blokkjeden med en drøm

Del dette innlegget

Ethereum er en blokkjedebasert desentralisert plattform for applikasjoner som kjører nøyaktig som programmert uten noen sjanse for svindel, sensur eller tredjeparts innblanding.

Ethereum-nettverket har vært målet for mange vellykkede angrep fra hackere og andre cryptocurrency-entusiaster. DAO-prosjektet ble hacket i 2016 og Ether for 50 millioner dollar ble stjålet.

Ethereum er en åpen kildekode, offentlig, blokkjedebasert distribuert databehandlingsplattform med smart kontraktsfunksjonalitet. Den gir en desentralisert virtuell maskin som kan utføre peer-to-peer-kontrakter ved å bruke et kryptotoken kalt Ether.

Hva er Ethereum?

Ethereum er en offentlig blokkjedebasert desentralisert plattform som lar utviklere bygge og distribuere desentraliserte applikasjoner.

Ethereum blir ofte beskrevet som en «desentralisert, åpen kildekode, blokkjedebasert distribuert databehandlingsplattform» som gir «en desentralisert virtuell maskin som utfører peer-to-peer-kontrakter ved å bruke en kryptovaluta kalt Ether.»

Problemet med Ethereum og hvordan du fikser det

Ethereum er en blokkjedebasert, distribuert dataplattform med åpen kildekode som gjør det mulig for utviklere å bygge og distribuere desentraliserte applikasjoner.

Ethereum Virtual Machine (EVM) er kjøretidsmiljøet for smarte kontrakter i Ethereum. Den kjører på det globale annonsenettverket av noder og sikrer at EVM-koden kjøres nøyaktig som programmert uten mulighet for nedetid, sensur, svindel eller tredjeparts innblanding.

Den har lidd av skalerbarhetsproblemer fordi den nåværende designen krever at hver node i nettverket behandler hver transaksjon. Dette fører til økt ventetid og gjør det vanskelig for nettverket å behandle høyvolumstransaksjoner.

For å løse disse problemene er det to foreslåtte løsninger, nemlig: sharding og Casper-protokoll.

Hvis du kjøper en kryptovaluta, bør du kjøpe Bitcoin eller Ethereum?

Bitcoin vs. Ethereum

Bitcoin er verdens første desentraliserte digitale valuta og den har den største markedsverdien. Det er også den mest brukte digitale valutaen.

Ethereum, på den annen side, er en desentralisert plattform som har smart kontraktsfunksjonalitet. Den har også sin egen kryptovaluta kalt «eter».

Hvis du leter etter en verdibutikk eller handel med kryptovaluta, vil Bitcoin være det beste alternativet. Hvis du ønsker å bygge desentraliserte applikasjoner på Ethereums blokkjede, vil Ethereum være det beste alternativet.

Hva er smarte kontrakter?

En smart kontrakt er en dataprotokoll som utfører vilkårene i en kontrakt. Ideen om smarte kontrakter ble først konseptualisert av Nick Szabo i 1994. En smart kontrakt er en digital avtale som kan håndheves uten innblanding fra tredjeparter som banker, myndigheter eller juridiske systemer. Ethereum blockchain er en av de mest populære plattformene for å lage og bruke smarte kontrakter.

Det finnes ulike typer smarte kontrakter, som finansielle derivater, forsikringspremier, eiendomstransaksjoner og forsyningskjedestyring.

Hovedfordelen med å bruke en smart kontrakt er at det reduserer behovet for mellommenn og senker kostnader knyttet til tillit og verifisering.

Relaterte innlegg

Forskjellen på kryptovaluta og forex trading

Når man skal starte på handel i valuta må...

De 6 viktigste kjøkkenapparatene for hvert hjem

Kjøkkenet er hjertet i ethvert hjem. Det er der...

Hvor mange kalorier bør du konsumere på en diett for vekttap?

En kalori er en energienhet som brukes til å...

Guiden for å få nydelig hår til sommerfester

Den beste måten å få vakkert hår til sommerfesten...

Alt du trenger å vite om anmeldelser

Anmeldelsessider er nettsteder som lar brukere vurdere produkter, tjenester...

Guiden for å kle deg best for enhver anledning

Når vi tenker på en kjole, tenker vi vanligvis...
- Annonse -